Холандският изследовател Франк Хогербец предполага, че след суперлуната, която

...
  Холандският изследовател Франк Хогербец предполага, че след суперлуната, която
Коментари Харесай

Ученият Франк Хогербец със зловещо предупреждение: След Суперлуната идат чудовищни земетресения!

  Холандският откривател Франк Хогербец допуска, че след суперлуната, която следиха земляните на 3 декември, нашата планета я чакат извънредно мощни трусове. Все отново суперлуната бе последвана и от церемониал на планетите, който добави сеизмична интензивност на земята, написа Езорейтер.

Ученият даже е качил клип в мрежата по този мотив, в който той в детайли изяснява какво и по какъв начин ще се случи. При това, Хогербец незабавно прави спогодба, че това са негови персонални сметки и няма нищо срещу ортодоксалните учени да му се присмиват за тях, цялостните луни по този начин и по този начин мощно въздействат върху сеизмичната интензивност на нашата планета, тъй като те не слушат мненията на учените.

Обърнете внимание, че точно по време на пълнолуние и суперлуна на Земята стартират да се случват най-мощните трусове. За това, в действителност, с знаели хората още от антични времена, и единствено нашите учени си вършат тип, че в случай че Луната се подреди в една линия със Сатурн и Меркурий, това нищо не значи. Това е надълбоко подвеждане, а в случай че Меркурий се съедини в една линия с Уран и Слънцето, това ще окаже още по-голямо влияние върху нашата Земя.

Според Франк Хогербец, сеизмолозите би трябвало да се вслушат в мнението му и най-малко да ревизират на процедура неговата доктрина, която може да е доста по-полезна от всичките модерни принадлежности. За това е задоволително да се следи сеизмичната интензивност през идната седмица и да се съпостави със Суперлуната и парада на планетите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР